Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Στηρίξτε την Πανελλαδική Συνέλευση και Διεθνή Συνάντηση της ΚΕΕΡΦΑ στις 12 Οκτώβρη στη Νομική Αθήνας

...χιλιάδες προσφυγόπουλα μένουν έξω απο τα σχολεία και στιβάζονται σε άθλιες συνθήκες, στα στρατόπεδα, στις αμυγδαλέζες, ακόμα και στα αστυνομικά τμήματα. 
Απέναντι στην κλιμάκωση των ρατσιστικών επιθέσεων κάθε αγωνιστής και αγωνίστρια μέσα στα σχολεία, χρειάζεται να συμμετέχει και να στηρίξει αυτή την συνέλευση, για να οργανώσουμε αποτελεσματικά την σύγκρουση ενάντια στις ρατσιστικές επιθέσεις.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ απο το σωματείο σας, 
αυτό το σχέδιο ψηφίσματος στήριξης της Διεθνούς Συνάντησης κατα του ρατσισμού και του φασισμού, Νομική Αθήνας, 12 Οκτώβρη και καλέσματος σε κινητοποίηση την μέρα απολογίας του Μιχαλολιάκου στη δίκη της Χρυσής Αυγής 


Σχέδιο ψηφίσματος στήριξης
της Διεθνούς Συνάντησης κατα του ρατσισμού και του φασισμού, Νομική Αθήνας, 12 Οκτώβρη και καλέσματος σε κινητοποίηση την μέρα απολογίας του Μιχαλολιάκου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
απο την εκένωση του 5ου στα εξάρχεια, foto m.lolos
ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης της ΝΔ κατά των προσφύγων οδηγεί χιλιάδες πρόσφυγες σε αποκλεισμό σε άθλια στρατόπεδα συγκέντρωσης μακρυά από τον ιστό των πόλεων. Οχυρώνουν τα σύνορα με την FRONTEX , το ΝΑΤΟ και τις ένοπλες δυνάμεις μετατρέποντας το ταξίδι φυγής των προσφύγων από την κόλαση των πολέμωνσε παγίδα θανάτου και πνιγμών στο Αιγαίο και τον Εβρο. Η μη χορήγηση ΑΜΚΑ σε πρόσφυγες οδηγεί σε εμπόδια στην περίθαλψη και στην εγγραφή παιδιών στα σχολεία.Χιλιάδες πρόσφυγες είναι απομονωμένοι στα νησιά την ώρα που εκατομμύρια ευρώβρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης ως χρηματοδότηση για στέγαση προσφύγων σε σπίτια μέσα στις πόλεις.
απο την εκένωση του 5ου στα εξάρχεια, foto m.lolos


Αντί για αυτό κλιμακώνονται οι ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της Αστυνομίας με τις εκκενώσεις των καταλήψεων στέγης του κινήματος αλληλεγγύης, την απομάκρυνση εκατοντάδων μαθητών από τα σχολεία, τις φυλακίσεις μεταναστών χωρίς χαρτιά, τις απελάσεις.
Αυτή η πολιτική στρώνει το δρόμο ξανά στη φασιστική απειλή. Τα συνδικάτα και το αντιφασιστικό κίνημα οδήγησαν σε απομόνωση τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και εκτόςΒουλής.
Τώρα, η δίκη φτάνει στη τελική ευθεία!

ε την μαζική μας παρουσία τη μέρα απολογίας του υπόδικου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκου στέλνουμε ηχηρό μήνυμα ότι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά και να πάνε φυλακή οι δολοφόνοι νεοναζί.
Κηρύσσουμε στάση εργασίας όποτε οριστεί η μέρα απολογίας του Μιχαλολιάκου και καλούμε σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο έξω από το δικαστήριο.

*Δηλώνουμε ότι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι και απαιτούμε να σταματήσουν οι ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα κατά των καταλήψεων στέγης προσφύγων. Απαιτούμε να γυρίσουν πίσω τα προσφυγόπουλα στα σχολεία όπου φοιτούσαν. Διεκδικούμε άσυλο για τους πρόσφυγες και χαρτιά για τους μετανάστες. Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανοικτά σύνορα για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. ΑΜΚΑ για όλους, πρόσβαση σε παιδεία, υγεία, πρόνοια και ίσα δικαιώματα στην εργασία.

*Δηλώνουμε την στήριξη μας στην Πανελλαδική Συνέλευση και Διεθνή Συνάντηση της ΚΕΕΡΦΑ στις 12 Οκτώβρη στη Νομική Αθήνας, με συμμετοχή εκπροσώπων κινημάτων από ΗΠΑ, Αυστραλία και Ευρώπη.
Συμμετέχουμε με εκπροσώπους μας και ενισχύουμε οικονομικά τη δράση της ΚΕΕΡΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου